16 juni – Kultur på innergården

16 juni – Kultur på innergården

Sommarens första Kultur på innergården

Vid sommarens första tillfälle av Kultur på Innergården kan du se SommarSalongen – och passa på att köpa lite ny konst, kanske? Vi får också njuta av musik från Fornfela, High Pressure och Never Too Late.

Såhär bokar du din plats!

Se underhållningsprogrammet för hela sommaren


Fornfela – Rösten, fiddlan och fiolen. Kristin Svensson!

Konserter, psalmprogram, workshops, danskvällar, kurser, teater, sagoteater, bröllop, festivaler, medeltid, vikingatid, konferencer, konferencier… För mig är berättelser och kommunikation alltid i centrum. Jag vill möta en publik och jag vill skapa ett avbrott i vardagen.

Jag jobbar med kulturscenen på många olika sätt men oftast med utgångspunkt i visan, folkmusiken och/eller den historiska musiken.Jag jobbar mycket med historiska evenemang såsom vikingatid och medeltid, jag spelar i kyrkor; konserter och på bröllop, dop och begravningar, jag spelar i olika grupper och gör turnéer med föreställningar.

Kontakt: kristin@fornfela.se.


Never Too Late – Conny Östling, Gunnar Älvestam och Sture Larsson

Vad gäller Never Too Late, så kan väl sägas, att det är tre “gubbs”, som tycker att musik är bland det bästa av livets kryddor. Det är musiken då förstås, men den sociala delen kan inte underskattas. Vi träffas, repar, fikar, och diskuterar tillvaron, och det som inträffar där. Att få ägna sej åt det man tycker om, och gillar, är en stor ynnest, som jag hoppas fler kan få göra.


High Pressure

High Pressure bildades i början av 2000-talet. Vi träffades i kören Lånta Fjädrar och började spela låtar som vi gillar och har fortsatt med det. Namnet kommer sig av att tre av oss då hade högt blodtryck men också att vi musikaliskt vill ha högtryck.

Några artister vi gillar: Bob Dylan, Byrds, Kjell Höglund och Eva Dahlgren. Vi har också med lite bluegrass och irländska toner i soundet.