23 juni – Kultur på innergården

23 juni – Kultur på innergården

Sista chansen att se SommarSalongen!

Vid sommarens andra tillfälle av Kultur på Innergården är det sista chansen att se SommarSalongen – och barnens utställning efter vårens Måleri Online. Vi får också njuta av musik från Lennart Svensson och Tea Voices.

Såhär bokar du din plats!

Se underhållningsprogrammet för hela sommaren


Lennart Svensson

Lennart Svensson är en klassisk utbildad gitarrist och vissångare. Han utmärker sig genom välarbetade arrangemang och noggrannhet. Han uppträder både enskilt och tillsammans med andra. I hans konserter blandas klassiska gitarrstycken med välkända och okända visor.


Tea Voices

Tea Voices består av 4 grabbar med sina rötter i den västgötska myllan, närmare bestämt trakterna kring Hjo och Tidaholm. Bandet spelar mestadels covers i en akustisk sättning bestående av två gitarrer, bas och ett ägg.

Låtvalet innehåller allt mellan himmel och jord som bandet tycker är bra och roligt att spela. Ibland händer det faktiskt även att publiken tycker om låtarna. Det är dock inget måste. Henrik som spelar gitarr och sjunger har även ett förflutet som trummis och stampar ibland takten så hårt att det ger utslag på Richter-skalan. Pierre spelar andra fiolen (förlåt! gitarren skulle det vara) och sjunger även han lite emellanåt. Han spelar också banjo, men om ingen nämner det så glömmer han oftast att ta fram den. På bas har vi Morgan, bandets lustigkurre, som gärna delar med sig av minnen och små anekdoter till publikens stora förtjusning. Sist men inte minst, om man bortser från hans alltid för små t-shirtar, har vi Johan på sång och ibland även ägg. Dock endast när han själv inte sjunger, för två saker samtidigt det blir en sak för mycket för honom. Onsdagens spelning kommer att bli en resa genom tid och rum när bandet så här på ålderns höst kommer att summera sin långa och framgångsrika karriär och ta er med genom alla vedermödor ett band får genomleva. Dagen till ära har de också med sig Simon på trummor. Han spelar inte bara trummor utan är också en konstnär av yppersta klass.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *