30 juni – Kultur på innergården

30 juni – Kultur på innergården

Årets tredje Kultur på innergården

Den tredje onsdagen av Kultur på innergården den 30 juni bjuder på härlig konst i Galleri Lilla Huset och i Sommargalleriet: Leif Bardh, Krystyna Kolaska & Ani Hannele Larsen ställer ut. På scenen uppträder Al Hughes och En Salig Blandning.

Utställningarna är öppna för besök kl. 17-21. Kvällskonsert kl. 19-21. Öppna Kanalen Skövde sänder från Konstutställningarna kl. 18:30 – 19:00 och live från kvällskonserten kl 19-21.

Såhär bokar du din plats!

Se programmet för hela sommaren

Galleri Lilla Huset: Leif Bardh

Välkommen att besöka min utställning. Jag hoppas du får en skön upplevelse av bilder som är inspirerade av besök i Österlens underbara landskap och vår egen nära fantastiska natur.

Öppet onsdag 30/6 kl 17-21, torsdag 1/7 17-21, fredag 2/7 17-21, lördag 3/7 12-16, söndag 4/7 12-16.

Sommargalleriet: Krystyna Kolaska & Ani Hannele Larsen

Krystyna Kolaska är verksam och bor i Mariestad. Hon har målat i stort sett under hela sitt liv och har gått på flera kurser och utbildningar, bl.a. bildprofil andra kurser och på folkhögskola. Hon har deltagit på diverse utställningar i Mariestad men även i Norge och Polen. Hon målar färgstarka tavlor i olja och akryl och använder sig av olika tekniker och motiv.

Kontakta gärna Krystyna, tel. 0768-741707 om du har några frågor kring hennes konst.

Ani-Hannele Larsen är född i Helsingfors -56 och började måla i början av 2000-talet. Hennes måleri är färgstarkt och dess kännetecken är ofta ljuset. Hon får sin inspiration av människan. Hon har ställt ut några gånger i Stockholm, men har sålt åtskilliga tavlor både på Cypern och Teneriffa. Man kan också hitta hennes målningar i alla skandinaviska länder. Hon får sin inspiration från bland annat Helene Schjerfbeck och Peter Dahl.

En Salig Blandning

Vi i ”En Salig Blandning” spelar musik som spänner sig från 50-talet och country, över dansband och modern svensk musik som tolkas på vårat vis. Per-Anders Larsson gitarr och solosång, Robert Wahlström keyboard och sång.

Al Hughes

Från Birmingham, England men bosatt i Sverige sedan 2006, Al Hughes spelar på Rosa Huset för andra gången efter en omtyckt spelning 2020 (trots monsunvädret). Vill man leta efter ett fack att sätta honom i skulle han säga han hör till singer/songwriter-kategorin smaksatt med folk, jazz, soul och blues…och allt annat. Han bjuder för det mesta på självskrivna låtar med sång och akustisk gitarr som grund, med hjälp av sina medmusiker Rob Coe (elgitarr) och Peder Andersson (elbas) på scenen.