1 juli – Teatertorsdag på innergården

1 juli – Teatertorsdag på innergården

Sommarens första teatertillfälle!

Torsdagen den 1 juli kan du njuta av kåsören Runo Sundberg, god mat och härliga konstutställningar på innergården. Utställare är Leif Bardh, Krystyna Kolaska & Ani Hannele Larsen.

Bokning sker via Hotell Majorens mailadress: cc.majoren@choice.se.  All mat, och helst drycken också, ska förbokas. All bokning ska ske via mail och vi bekräftar tillbaka bokningen via mail. Bokning till torsdagen görs senast tisdagen innan.

Öppna kanalen Skövde sänder teatern torsdag kl. 19.00.


Runo Sundberg

Den 92-årige kändisen från Stöpen kåserar om sitt liv, vilket varit fyllt med massor av intressant innehåll. Han berättar om sin barndom och hur han hamnade i underhållningsbranschen. Han har varit med i många revyer i Skövde som ”Lanthandlarn”.

Tid: cirka en timmas underhållning