8 juli – Teatertorsdag

8 juli – Teatertorsdag

Riksteatern besöker innergården igen!

Torsdagen den 8 juli kl. 19:00 kommer världens charmigaste Flemming Mouritsen till vår innergård – passa på att njuta hans kåserier tillsammans med god mat och härliga konstutställningar på innergården. Utställare är Christina Jonsson och Hanne Bursell.

Bokning sker via Hotell Majorens mailadress: cc.majoren@choice.se.  All mat, och helst drycken också, ska förbokas. All bokning ska ske via mail och vi bekräftar tillbaka bokningen via mail. Bokning till torsdagen görs senast tisdagen innan.

Öppna kanalen Skövde sänder teatern torsdag kl. 19.00. Utställningarna är öppna för besök kl. 17-21


Flemming kåserar

”Flemmings krönikespel” är baserat på ett antal krönikor som Flemming Mouritsen skrivit i lokaltidningen SLA. Håller på cirka en timma. Välkomna!