22 juli – Teatertorsdag på innergården

22 juli – Teatertorsdag på innergården

Riksteatern besöker innergården

Torsdagen den 22 juli kl. 19:00 kommer världens charmigaste Margareta Söderström till vår innergård – du kan också äta god mat och njuta härliga konstutställningar. Utställare är Jan Indijan Andersson och Tony Roos.

Bokning sker via Hotell Majorens mailadress: cc.majoren@choice.se.  All mat, och helst drycken också, ska förbokas. All bokning ska ske via mail och vi bekräftar tillbaka bokningen via mail. Bokning till torsdagen görs senast tisdagen innan.

Öppna kanalen Skövde sänder teatern torsdag kl. 19.00. Utställningarna är öppna för besök kl. 17-21


Margareta Söderström

Kåseri om Västgöta-Bengtsson

Dottern Margareta berättar om Sixten Bengtsson, född 1908 i Skövde, författare, lärare, folklivsskildrare och humorist känd under pseudonymen ”Västgöta-Bengtsson”