Marita Piela & Göran Johansson i Galleri Lilla Huset

Marita Piela & Göran Johansson i Galleri Lilla Huset

Marita Piela & Göran Johansson ställer ut konst i Galleri Lilla Huset den 21 april-25 april
Vernissage Fredag 21 april kl 16-19.

Öppettider
Lördag 11.00 – 16.00
Söndag. 11.00 – 16.00
Måndag stängt
Tisdag. 16.00 – 19.00

Marita Piela

Marita är verksam i Skara och har sedan 1983 ställt ut regelbundet i flera nordiska länder samt i Ryssland.

Konstutbildad på KV:s Konstskola och Konstindustriskolan i Göteborg, samt flera separata kurser.

Göran Johansson- Tibro

Jag har målat sedan unga år. Min första målarkurs gick jag i början på 80-talet. Sedan dess har det blivit lite kurser nu och då. Under årens lopp har jag målat i både olja, akvarell och akryl. Nu målar jag nästan bara med akryl.

Jag gillar att pröva mig fram när det gäller tekniker och material. Att måla på linnepresenning eller grovt ogrundat tyg kan skapa nya effekter som inte var med i grund iden. Motiven är för det mesta lekfullt abstrakta och behöver inte förstås för att begrundas.

Under flera år har jag ställt ut både separat och i olika konst sammanhang runt omkring i skaraborg.

Göran Johansson
070-7647506
Fb: Corneville konst-Göran Johansson