KUSTNÄRA – fotoutställning av Lena och Klas Gustafson

KUSTNÄRA – fotoutställning av Lena och Klas Gustafson

FOTOGRAF Klas Gustafson

Det  viktigaste för mig är inte att dokumentera utan mer försök att förmedla en stämning, känsla med mina bilder. Landskap och människor i den vardagliga miljön är det som i huvudsak upptar mitt intresse för fotografering.

Förutom utställningar har jag deltagit i olika fototävlingar både nationellt och internationellt och där erhållit flera utmärkelser bl.a. Efiap (Excelente Federation international Art Photographique)

Utställningar: Bildkällaren Falköping – Galleri Kontrast Stockholm – Doppingen Bolum Falköping – Mellomgården Axvall .- Logården Odensåker.

FOTOGRAF Lena Gustafson

Jag började fotografera 2015 när jag följde med min man på en resa till Vietnam. När jag såg vilken inlevelse   han fick av fotografering av landskap och folk så har även för mig det blivit en passion att fotografera.

Resor och fotografering går hand i hand, landskap och folk är ett stort intresse men det kan även bli en del makrofotografering. Jag har under denna tid fått en del fina nationella priser för min fotografering.

Utställningar: Bildkällare Falköping – Doppingen Bolum Falköping – Mellomgården Axvall – Logården Odensåker.  

Öppettider:
Fredag 7/10 kl. 14-19
Lördag 8/10 kl. 12-17
Söndag 9/10 kl. 12-17