Fotoutställning med fotogruppen Focus Natura

Fotoutställning med fotogruppen Focus Natura

Fotoutställning 27/1-5/2 i Galleri Lilla Huset

Focus Natura är en grupp med sex fotoentusiaster från Skövde som har naturfoto som gemensam nämnare. Som grupp arbetar deltagarna för utveckling av sin fotografi genom utbyte och samverkan. Genom åren har man även deltagit i fotokurser hos etablerade fotografer. Medlemmarna deltar flitigt i fototävlingar vilket har resulterat i flera fina utmärkelser. Individuellt har man deltagit i ett flertal utställningar, men detta är Focus Naturas första gemensamma utställning.

Motiven söks i första hand i naturen där landskap, djur och fåglar fotas i sina olika miljöer. Genom att visa det vackra som finns i vår natur och skildra olika arter på ett ofta detaljerat sätt hoppas man skapa intresse och förståelse för naturen och betydelsen av en biologisk mångfald. De flesta bilderna är från närmiljön kring Skövde, men även en del bilder från andra landsdelar och resor har tagits med.

Gruppen hoppas att du som besökare av utställningen i vintermörkret, skall njuta en stund av bilder från fina naturupplevelser och inspireras att ge dig ut i naturen, med eller utan kamera.

Gruppens medlemmar:

Stefan Axelsson, Kenneth Franzén, Tore Johansson, Anders Karlsson, Nils-Olof Måsberg och Kenneth Sörensen.

Öppettider

Fredag 27/1 kl. 15 – 19
Lördag 28/1 kl. 11 – 17
Söndag 29/1 kl. 11 – 17  
Måndag 30/1 kl. 15 – 19 
Tisdag 31/1 kl. 15 – 19
Onsdag 1/2 kl. 15 – 19
Torsdag 2/2 kl. 15 – 19
Fredag 3/2 kl. 15 – 19
Lördag 4/2 kl. 11 – 17
Söndag 5/2 kl. 11 – 17