INSTÄLLD Kurs: Vedic Art

INSTÄLLD Kurs: Vedic Art

Kurs i Vedic art

Om kursen

INSTÄLLD: Vedic Art

Längtar du efter att få skapa fritt och komma i kontakt med din inre skapare? Den 11-12, 25-26 mars hålls en grundkurs i Vedic Art, på Rosa huset i Skövde.

Vedic Art är en metod som bygger på 17 vediska principer (övningar), alla en del i den kreativa skapandeprocessen.

Under 2 helger tar vi oss igenom de 17 principerna och lär oss mer om vårt unika sätt att uttrycka oss. Enligt denna Vediska lära har alla den kunskap som behövs, inom sig. Genom övningarna kommer vi att komma i kontakt med denna kunskap.

Det krävs inga förkunskaper, utan bara en längtan efter att få umgås med färg och att möta sig själv i en kreativ process.

Kursen

Tid: kl 10 – 16 varje dag, med avbrott för lunch och fika (medtages)

Plats: Rosa Huset, Långgatan 6, Skövde

-Till kursen tar man med det underlag man vill måla på, färger (doftfri), penslar, svampar, trasor, struktur, lim och annat man önskar använda sig av under kursen. Stafflin finns att tillgå på plats.

-Avgift: 2000.- I detta pris ingår hela grundkursen uppdelad på 2 helger. Har man inte möjlighet att delta vid båda tillfällen, kan man senarelägga kurstillfälle 2.

 Information och anmälan till Petra Gyltman, tel. 0723-119221 e-post: petragyltman@hotmail.com. Mer information skickas vid anmälan.