25-26 maj: Journey to Sense – Ashtanga yoga på Rosa Huset

25-26 maj: Journey to Sense – Ashtanga yoga på Rosa Huset

Journey to Sense 25-26 majHolistic Ritual Ashtanga Yoga Introduction.

Praktisk information
När: Lördag och söndag 25-26 maj, kl 09:00 – 12:00 båda dagarna.
Var: Kulturabetscentrum Rosa Huset, Långgatan 6, 54130 Skövde
Anmälan och pris finns på: www.journeytosense.com

1. Ta med din egen yogamatta som är bekväm och har bra grepp för att utföra rörelse övningarna.
2. Bär bekväma kläder som är lämpliga för motion och som du kan svettas i. Inget för löst eller för tight men precis lagom.
3. Det bästa är att praktisera yoga det första du gör på morgonen. Vi föreslår att du försöker att inte äta något minst 2 timmar innan. 
4. Vårt team vill gärna dokumentera några delar av workshopen. Säg till om du inte vill vara med på bild.

Och: Oavsett vilka känslor du känner, ta med DIG SJÄLV, DU är välkommen.

Två dagars yogaworkshop med Griska Gunara
Journey to Sense syftar till att kvinnor ska utveckla förmågan att förstå det universella kvinnliga äventyret och vårda förmågan att återknyta kontakten med sitt inre. Denna workshop passar alla som är intresserade av att gå djupare i sin yogapraktik, du som kanske nyss börjat eller haft ett uppehåll. Alla kan vara med och gå djupare in i yogans värld.

Följ med Griska Gunara, en certifierad yogainstruktör (RYT 300®), i en transformativ ‘Journey To Sense’, rörelsemeditation genom Ancient Yoga (Ashtanga). Omfamna Ashtanga Yogas uråldriga visdom för att nå djupare avslappning och expandera det mentala och andliga utrymmet vi alla har inom oss.

I denna uppslukande upplevelse kommer du att guidas genom att:

  • Utforska de traditionella Ashtanga Yoga-övningarna designade för att harmonisera kropp, sinne och själ. Tillåt dig att flöda genom dynamiska rörelser synkroniserade med andetag, så att du kan gräva djupare in i just din övning.
  • Dyka ner i djupet av medveten meditation när Griska varsamt leder dig genom tekniker för att lugna sinnet och väcka inre medvetenhet. Upptäck den transformerande kraften i stillheten när du reser inåt.
  • Överlämna dig till djup avslappning när du släpper spänningar och frigör stress. Upplev djup frid och föryngring när du knyter an till ditt inre.

På denna heliga resa utforskar vi tillsammans den transformativa potentialen hos Ancient Yoga. Låt oss tillsammans uppleva en djup känsla av avslappning och skapa mer utrymme för mental klarhet och andlighet.

25 – 26 maj 2020, 2020, kl-på Rosa Huset

Om du vill veta mer om oss, gå till www.journeytosense.com