Konst av Julia Wallin i Galleri Lilla Huset

Konst av Julia Wallin i Galleri Lilla Huset

Julia Wallin ställer ut i Galleri Lilla Huset den 3-6 november. Utställningen heter “En del av mitt hjärta”.

Öppettider:
Fredag 3/11 kl. 17-19 (Vernissage)
Lördag 4/11 kl. 11-15  
Söndag 5/11 kl. 11-14
Måndag 6/11 kl. 17-19

Om konstnären:

Jag arbetar till vardags i arméstaben i Försvarsmakten och måleriet och kreativt skapande är mitt sätt att slappna av och hämta energi.

Jag tycker om att använda starka färger. Jag målar både djur, natur och människor men även en del abstrakta motiv. Tycker om att utmana mig själv och testa nya tekniker. Målar med olja, akryl, akvarell, gouache men även en del teckning med färgpennor och blyerts. Men jag jobbar främst med akryl. Jag är självlärd men konst och skapande har alltid funnits inom familjen.

Jag hade min första egna utställning förra året, i Galleri Lilla Huset. Annars har jag varit en av många konstnärer vid flera utställningar och välgörenhetsevenemang.

Utställningen: En del av mitt hjärta

Utställningen symboliserar att konsten är just en del av mitt hjärta. Utan den fungerar inte resten av mitt hjärta och själ. I denna utställning hoppas jag att det ska finnas något för alla smaker. Jag har en bred stil med många olika motiv och tekniker vilket jag tror är min styrka.