Fotoutställning: Billingen året om – följ med på en resa genom årstiderna

Fotoutställning: Billingen året om – följ med på en resa genom årstiderna

Den 23/5 – 27/5 ställer Claudia Mrosek Borén ut fotografier i Galleri Lilla Huset. Utställningen heter ”Billingen året om – följ med på en resa genom årstiderna”

Om utställningen
Jag har under hela 2023 fotograferat ett projekt som heter ”Billingen året om”.  Jag har fotograferat runt Hållsdammen på Billingen minst en gång per månad. Målet har varit att fånga naturens föränderlighet. Jag har gått promenadstigen runt sjön hundratals gånger. Varje gång är jag på nytt överraskad över hur olik omgivningen är beroende på årstid, väder och ljus. Just denna mångfald vill jag gärna försöka fånga och återge med detta projekt.

Öppettider
Torsdag 23 maj kl 15:00-18:00
Fredag 24 maj kl 15:00-18:00
Lördag 25 maj kl 11:00-17:00
Söndag 26 maj kl 11:00-17:00
Måndag 27 maj kl 15:00-18:00

Om konstnären  
Jag är född och uppvuxen i Tyskland och flyttade till Skövde 2005. Här bor jag ihop med min man och dottern. Fotointresset har följt med mig sedan tidig 90 talet. Jag fotograferar mest landskap och natur, men trivs lika bra i storstaden. Det finns alltid någonting att fotografera och upptäcka tycker jag. 2023 har jag läst fotoutbildningen ”Fotolinje Distans” på Sörängens Folkhögskola. Jag är medlem i både Skaras Fotoklubb och i Billingens Fotoklubb Skövde.

Instagram: @Claudia_Mrosek_Boren

Hemsida: www.photography-cmb.com